tisdag 22 december 2009

Jullov

om ni undrar var jag är så har jag tagit mig ett behövligt jullov!
kommer tillbaka den 7/1


GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

torsdag 17 december 2009

Nutid: Kortfilm

Kortfilmer som denna är också konst:




youtube

tisdag 15 december 2009

Veckans Konstnär

Monica Canilao

Är från Oakland och håller på med olika former av konstformer, allt från installationer till måleri. Hon har läst vid California Collage of Arts and Crafts och har ställt ut i gallerier, publika platser och övergivna hus över hela världen.



Länk

fredag 11 december 2009

Inspiration: Linn Fernstörm

Av svenska konstnärer är Linn Fernström min stora favorit, jag tycker dessa bilderna säger det mesta om varför!




Om någon läser denna bloggen kan ni väl ge mig lite tips på konstbloggar, tänkte göra ett inlägg om de bästa konstbloggarna nämligen!
Hjälp?

torsdag 10 december 2009

Nutid: Fantasistäder

Fantasistäder har alltid fascinerat målare, filmskapare och fotografer. Här är några, av tre olika konstnärer, städer som bara finns på papper, tyvärr!



Läs mer?

onsdag 9 december 2009

Veckans Konstnär

Travis Louie
Han har med sina tavlor byggt upp en fantasivärld baserad på den viktorianska tiden. Född i Queens och jobbade med frilansande ett antal år innan han började ställa ut på lokala gallerier. Känslan är viktig i hans bilder och har därför valt att arbeta i mesta dels svart och vitt eller mycket få färger.

tisdag 8 december 2009

Inspiration: Pepparkakor




GOD JUL!!!
Pepparkakor är konst, titta själv!

lördag 5 december 2009

Nutid: Nålar

Nu för tiden finns det massor av material att göra konst av, inte bara färg och fotografi, som detta till exempel: nålar till anslagstavlor som en koreansk man vid namn Ran Hwang har gjort. Sjukt snyggt!

fredag 4 december 2009

Inspiration: Bokkonst

Nu är jag tillbaka och jag tänkte börja med att ge er en glimt av det fina med böcker. Nu innehåller de inte bara fina historier på insidan utan även på utsidan är de helt underbara:


Länk